U, de petitionaris
20210108 132430

Kardingestrand voor iedereen toegankelijk

157 ondertekeningen

Het strand is regelmatig slecht toegankelijk. Het is soms op normaal schoeisel bereikbaar via de westkant, maar vanaf andere zijden moet men zich met regenlaarzen een weg banen door een drassige speelweide. Voor mindervaliden of met rolstoel, rollator of scootmobiel is het strand zelfs onbereikbaar.

Petitie

Wij

Iedereen die sportief of recreatief gebruik wil maken van het kardingestrand.

 

constateren dat:

  • Het Kardingestrand én de plas worden het hele jaar door intensief gebuikt. Naast wandelaars, zwemmers, en joggers vind je er steeds meer winterzwemmers, bootcampgroepen en scholen.
  • Het gebruik en de toegankelijkheid van het strand en plas worden echter ernstig belemmerd door de drassige speelweide die het strand scheidt van de fietspaden.
  • Voor mindervaliden en gebruikers van een rolstoel, rollator of scootmobiel is het strand ook niet bereikbaar.

 

en verzoeken

Een breed verhard pad vanaf de fietspaden tot aan het strand, indien mogelijk met aansluiting op een vlonder of terras dat ook geschikt is voor mindervaliden en gebruikers van een rolstoel, rollator of scootmobiel.

Op de vlonder of het terras zien we graag bankjes om te rusten en/of om je om te kleden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Groningen 
Petitieloket:
Einddatum:
05-05-2021 
Petitionaris:
Wytze Visser 
Organisatie:
Werkgroep Winterzwemmers 

Geschiedenis

Ondertekeningen