You, the petitioner
20210108 132430

Kardingestrand voor iedereen toegankelijk

157 signatures

Het strand is regelmatig slecht toegankelijk. Het is soms op normaal schoeisel bereikbaar via de westkant, maar vanaf andere zijden moet men zich met regenlaarzen een weg banen door een drassige speelweide. Voor mindervaliden of met rolstoel, rollator of scootmobiel is het strand zelfs onbereikbaar.

Petition

We

Iedereen die sportief of recreatief gebruik wil maken van het kardingestrand.

 

establish that:

  • Het Kardingestrand én de plas worden het hele jaar door intensief gebuikt. Naast wandelaars, zwemmers, en joggers vind je er steeds meer winterzwemmers, bootcampgroepen en scholen.
  • Het gebruik en de toegankelijkheid van het strand en plas worden echter ernstig belemmerd door de drassige speelweide die het strand scheidt van de fietspaden.
  • Voor mindervaliden en gebruikers van een rolstoel, rollator of scootmobiel is het strand ook niet bereikbaar.

 

and request

Een breed verhard pad vanaf de fietspaden tot aan het strand, indien mogelijk met aansluiting op een vlonder of terras dat ook geschikt is voor mindervaliden en gebruikers van een rolstoel, rollator of scootmobiel.

Op de vlonder of het terras zien we graag bankjes om te rusten en/of om je om te kleden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Groningen 
Petition desk:
Closing date:
2021-05-05 
Lead petitioner:
Wytze Visser 
Organisation:
Werkgroep Winterzwemmers 

History

Signatures