U, de petitionaris
Svn 121 rhenen nieuwe veenendaalseweg 20070714

Houd Rhenen bereikbaar met de bus

605 ondertekeningen

In de daluren zal bus 80 éénmaal per uur gaan rijden (halvering). De directe verbinding met De Klomp en Renswoude wordt geschrapt. Er zullen 6 haltes tussen Rhenen en Elst verdwijnen en van 3 scholierenlijnen zal er nog maar 1 rijden, met overstappen. Bereikbaar Rhenen wordt hierdoor een illusie.

Petitie

Wij

willen dat de onnodige ingreep in de Rhenense dienstregeling vanaf 1 dec 2019 wordt geschrapt.

 

constateren

  • In de daluren zal bus 80 éénmaal per uur gaan rijden (halvering).
  • De directe verbinding met De Klomp en Renswoude wordt geschrapt.
  • Er zullen 6 haltes tussen Rhenen en Elst verdwijnen en van 3 scholierenlijnen zal er nog maar 1 rijden, met overstappen.
  • Bereikbaar Rhenen wordt hierdoor een illusie.
  • De buslijnen zijn een belangrijk onderdeel van de bereikbaarheid van onze gemeente
  • Door het schrappen van deze lijnen worden jongeren, leerlingen, studenten, ouderen en alle andere inwoners in Rhenen sterk beperkt in de mogelijkheid om een duurzame, snelle en betaalbare vorm van mobiliteit nemen waar ze op kunnen vertrouwen.

 

en verzoeken

dan ook om de ingreep in de dienstregeling betreffende alle lijnen, haltes en frequenties in de gemeente Rhenen te schrappen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
openbaar vervoerbedrijf 
Petitieloket:
Einddatum:
24-09-2019 
Organisatie:
Jongerenraad Rhenen  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

550 + Dat betekent aan de bak!

Bijna niet te bevatten maar we gaan stabiel af op de 600 ondertekeningen. Afgelopen woensdag zijn we al in gesprek gegaan met de wethouder Hans Boerkamp.

+Lees meer...

Samen zullen we sterker gaan onderhandelen en het best haalbare scenario voor Rhenen uit de onderhandelingen slepen. Daarvoor gaan wij de komende maanden aan de bak om een beter beeld te krijgen waar de meesten van jullie nou naartoe reizen en hoe deze locaties beter bereikbaar kunnen worden. Op deze manier willen we juist laten zien dat goede verbindingen cruciaal zijn om mensen de bus te laten nemen. Niet schrappen maar aanpakken dus! We houden jullie op de hoogte

23-01-2020

Knallend het nieuwe jaar in! 200+

Zo gaan we goed het nieuwe jaar in met ruim 200 ondertekeningen. Wat een fantastisch! Wij hopen bij 500 (!) ondertekeningen de petitie aan te bieden aan Syntus.

+Lees meer...

We hebben inmiddels via LinkedIn al contact kunnen leggen met reizigers belangen organisatie: ROVER. Maar wat gaat het hard! Iedereen nogmaals bedankt voor je steun en blijf de petitie met je vrienden, familie, klasgenootjes, klanten en collega's delen. Samen staan we sterker, Samen blijven we bereikbaar

02-01-2020

130!?

We zijn in een dag bijna verdubbeld!! Op naar de 200. Super bedankt iedereen voor je steun.

+Lees meer...

Samen maken me Rhenen weer bereikbaar. #BlijvenDelen

31-12-2019