You, the petitioner
Svn 121 rhenen nieuwe veenendaalseweg 20070714

Houd Rhenen bereikbaar met de bus

605 signatures

In de daluren zal bus 80 éénmaal per uur gaan rijden (halvering). De directe verbinding met De Klomp en Renswoude wordt geschrapt. Er zullen 6 haltes tussen Rhenen en Elst verdwijnen en van 3 scholierenlijnen zal er nog maar 1 rijden, met overstappen. Bereikbaar Rhenen wordt hierdoor een illusie.

Petition

We

willen dat de onnodige ingreep in de Rhenense dienstregeling vanaf 1 dec 2019 wordt geschrapt.

 

observe

  • In de daluren zal bus 80 éénmaal per uur gaan rijden (halvering).
  • De directe verbinding met De Klomp en Renswoude wordt geschrapt.
  • Er zullen 6 haltes tussen Rhenen en Elst verdwijnen en van 3 scholierenlijnen zal er nog maar 1 rijden, met overstappen.
  • Bereikbaar Rhenen wordt hierdoor een illusie.
  • De buslijnen zijn een belangrijk onderdeel van de bereikbaarheid van onze gemeente
  • Door het schrappen van deze lijnen worden jongeren, leerlingen, studenten, ouderen en alle andere inwoners in Rhenen sterk beperkt in de mogelijkheid om een duurzame, snelle en betaalbare vorm van mobiliteit nemen waar ze op kunnen vertrouwen.

 

and request

dan ook om de ingreep in de dienstregeling betreffende alle lijnen, haltes en frequenties in de gemeente Rhenen te schrappen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
openbaar vervoerbedrijf 
Petition desk:
Closing date:
2019-09-24 
Organisation:
Jongerenraad Rhenen  
Website:

History

Signatures

Updates

550 + Dat betekent aan de bak!

Bijna niet te bevatten maar we gaan stabiel af op de 600 ondertekeningen. Afgelopen woensdag zijn we al in gesprek gegaan met de wethouder Hans Boerkamp.

+Read more...

Samen zullen we sterker gaan onderhandelen en het best haalbare scenario voor Rhenen uit de onderhandelingen slepen. Daarvoor gaan wij de komende maanden aan de bak om een beter beeld te krijgen waar de meesten van jullie nou naartoe reizen en hoe deze locaties beter bereikbaar kunnen worden. Op deze manier willen we juist laten zien dat goede verbindingen cruciaal zijn om mensen de bus te laten nemen. Niet schrappen maar aanpakken dus! We houden jullie op de hoogte

2020-01-23

Knallend het nieuwe jaar in! 200+

Zo gaan we goed het nieuwe jaar in met ruim 200 ondertekeningen. Wat een fantastisch! Wij hopen bij 500 (!) ondertekeningen de petitie aan te bieden aan Syntus.

+Read more...

We hebben inmiddels via LinkedIn al contact kunnen leggen met reizigers belangen organisatie: ROVER. Maar wat gaat het hard! Iedereen nogmaals bedankt voor je steun en blijf de petitie met je vrienden, familie, klasgenootjes, klanten en collega's delen. Samen staan we sterker, Samen blijven we bereikbaar

2020-01-02

130!?

We zijn in een dag bijna verdubbeld!! Op naar de 200. Super bedankt iedereen voor je steun.

+Read more...

Samen maken me Rhenen weer bereikbaar. #BlijvenDelen

2019-12-31