U, de petitionaris
Whatsapp image 2021 09 30 at 17.01.54

Houd Oerle groen, veilig en leefbaar

267 ondertekeningen

Er zijn meerdere projectontwikkelaars die de agrarische gronden ten oosten van de wijk Schippershof en ten noorden van de Daalseweg/fietspad verder willen bebouwen. Dit gaat ten koste van de leefbaarheid in de wijk en het dorpse karakter van het mooie Oerle.

Petitie

Wij

Omwonenden van landschappelijk gebied Daalseweg/Welle/Bost/ Stepke en betrokken inwoners van Oerle

 

constateren

  • dat met verdere uitbreiding het dorpsaanzicht in gevaar komt
  • dat de verkeersdrukte in de wijk en de druk op de parkeergelegenheden zal toenemen
  • dat de verkeersveiligheid en leefbaarheid negatief be├»nvloed worden.
  • dat een versplintering van het gebied voorkomen moet worden, gezien er meerdere grondeigenaren allen met hun eigen belangen actief zijn, er geen afstemming lijkt plaats te vinden en er geen duidelijke visie van de gemeente bekend is.

 

en verzoeken

  • verdere uitbreiding van Schippershof te stoppen en de karakteristieke open groene ruimte zoals dit er al eeuwen bij ligt te behouden en te beschermen.

  • Stem tegen de principeverzoeken van ontwikkelaars. Elk verzoek heeft het risico op precedentwerking voor nog verdere verstedelijking van het kostbare groen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Veldhoven 
Petitieloket:
Einddatum:
30-12-2021 
Petitionaris:
Michael Allewelt 

Geschiedenis

Ondertekeningen