U, de petitionaris

Herzie de Kernvisie Wonen Eefde

63 ondertekeningen

Teken deze petitie voor een betere Kernvisie Wonen Eefde! De recent opgestelde visie is ontoereikend onderbouwd en bevat niet valide conclusies. Steun het bewonerscollectief om een breedgedragen reactie richting de raad en het college B&W te geven voor een betere toekomst van Eefde.

Petitie

Wij

Die willen dat de Kernvisie Eefde wordt herzien; gebaseerd op goede onderbouwing en conclusies

 

constateren dat:

  • De recent opgestelde kernvisie wonen is ontoereikend onderbouwd en bevat niet valide conclusies.
  • Bij het aanwijzen van mogelijke bouwlocaties moet in principe worden uitgegaan van juiste feiten en een integrale objectieve belangenafweging en daarvan is geen sprake bij de kernvisie wonen Eefde zoals het college van B&W die recent heeft opgesteld.
  • Hierbij gaat het om de gevolgde procedure en de inhoudelijke afweging van locaties.

 

en verzoeken

  • De kernvisie Wonen Eefde te herzien en daarbij een juiste procedure te volgen waarin bewoners kunnen participeren door ze tijdig en breed uit te nodigen.

  • Verder moet het aanwijzen en vaststellen van de locaties gebaseerd zijn op feitelijke analyse; weging van de relevante feiten en belangen en een onderlinge vergelijking van de locaties.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Lochem 
Petitieloket:
Einddatum:
01-07-2023 
Organisatie:
Bewonerscollectief Eefde 

Geschiedenis

Ondertekeningen