U, de petitionaris
Lady justice

Gelijkheidsbeginsel bij compensatie voor de virusmaatregelen

310 ondertekeningen

Wel €4000 compensatie voor bijvoorbeeld, een schoonheidsspecialiste, een reisbemiddelaar of een kermisattractie. Maar geen compensatie voor een videostudio, een verhuurbedrijf, een rondvaartbedrijf enz. Dit is IN STRIJD MET HET GELIJKHEIDSBEGINSEL!

Petitie

Wij

ondernemers die ook keihard getroffen zijn door de maatregelen tijdens de coronacrisis

 

constateren

  • dat dit kabinet een geselecteerde groep ondernemers bevoordeeld ten opzichte van ondernemers die eveneens keihard zijn getroffen en ook geen bedrijf aan huis hebben.
  • Gelijke gevallen moet je op gelijke wijze behandelen. Dit is een algemeen beginsel van behoorlijk bestuur en komt rechtstreeks uit de Grondwet.
  • Het kan dus niet zo zijn dat o.a. toeleveranciers en dienstverlenende ondernemers NIETS ontvangen! Dit is oneerlijk en onrechtmatig!
  • Studio's, verhuurbedrijven, toeleveranciers, mediabedrijven, rederijen enz. enz. hebben ook hoge maandelijkse lasten waar geen enkele omzet tegenover staat
  • Veel meer ondernemers hebben recht op deze compensatieregeling!

 

en verzoeken

de € 4000-compensatieregeling toe te passen voor iedere ondernemer die zijn bedrijf niet aan huis heeft en getroffen is door de coronacrisis.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Geschiedenis

Ondertekeningen