You, the petitioner
Lady justice

Gelijkheidsbeginsel bij compensatie voor de virusmaatregelen

310 signatures

Wel €4000 compensatie voor bijvoorbeeld, een schoonheidsspecialiste, een reisbemiddelaar of een kermisattractie. Maar geen compensatie voor een videostudio, een verhuurbedrijf, een rondvaartbedrijf enz. Dit is IN STRIJD MET HET GELIJKHEIDSBEGINSEL!

Petition

We

ondernemers die ook keihard getroffen zijn door de maatregelen tijdens de coronacrisis

 

observe

  • dat dit kabinet een geselecteerde groep ondernemers bevoordeeld ten opzichte van ondernemers die eveneens keihard zijn getroffen en ook geen bedrijf aan huis hebben.
  • Gelijke gevallen moet je op gelijke wijze behandelen. Dit is een algemeen beginsel van behoorlijk bestuur en komt rechtstreeks uit de Grondwet.
  • Het kan dus niet zo zijn dat o.a. toeleveranciers en dienstverlenende ondernemers NIETS ontvangen! Dit is oneerlijk en onrechtmatig!
  • Studio's, verhuurbedrijven, toeleveranciers, mediabedrijven, rederijen enz. enz. hebben ook hoge maandelijkse lasten waar geen enkele omzet tegenover staat
  • Veel meer ondernemers hebben recht op deze compensatieregeling!

 

and request

de € 4000-compensatieregeling toe te passen voor iedere ondernemer die zijn bedrijf niet aan huis heeft en getroffen is door de coronacrisis.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Kabinet 
Petition desk:
Closing date:
2020-06-26 
Lead petitioner:
Rolf Trijber 
Organisation:
studiorolf.com 
Website:

History

Signatures