U, de petitionaris
Plaatje 2

Geen zwarte Piet meer bij de intocht in Arnhem

173 ondertekeningen

Ik wil, samen met jullie vragen aan de gemeente Arnhem om samen met de organisatie van de intocht van Sinterklaas in Arnhem afstand te doen van zwarte piet en over te stappen op roetveeg piet.

Petitie

Wij

inwoners

 

constateren

  • Afgelopen jaren was het Sinterklaasfeest niet inclusief door het racistische karakter van zwarte piet.
  • Voor zwarte kinderen en kinderen met kleur is het Sinterklaas feest anders en wellicht minder leuk.
  • Ook geeft dit een verkeerd voorbeeld voor witte kinderen.

 

en verzoeken

om samen met de organisatie van de intocht van Sinterklaas afstand te doen van zwarte piet en over te stappen op roetveeg piet; een inclusief Sinterklaas feest zonder racistische karakters als zwarte piet.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Arnhem 
Petitieloket:
Einddatum:
01-09-2020 
Petitionaris:
Pam Plaschek 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

GENOEG HANDTEKENINGEN GEMEENTERAAD

Hallo allemaal,

Dankjewel voor het ondertekenen van de petitie, op dit moment heb ik genoeg handtekeningen verzameld om een burgerinitiatief te starten bij de gemeenteraad in Arnhem. Nu hopen op een snel antwoord.

Ik sluit de petitie niet, dit doe ik, omdat ik zo veel mogelijk mensen uit Arnhem en omgeving zoek die het mij eens zijn.

+Lees meer...

Zodat ik op het moment dat ik voor de gemeenteraad sta daar niet alleen ben, maar met alle mensen die deze petitie hebben ondertekend, samen sta je sterk! Samen gaan we hopelijk het verschil maken.

Groetjes, Pam Plaschek

20-07-2020