You, the petitioner
Plaatje 2

Geen zwarte Piet meer bij de intocht in Arnhem

172 signatures

Ik wil, samen met jullie vragen aan de gemeente Arnhem om samen met de organisatie van de intocht van Sinterklaas in Arnhem afstand te doen van zwarte piet en over te stappen op roetveeg piet.

Petition

We

inwoners

 

observe

  • Afgelopen jaren was het Sinterklaasfeest niet inclusief door het racistische karakter van zwarte piet.
  • Voor zwarte kinderen en kinderen met kleur is het Sinterklaas feest anders en wellicht minder leuk.
  • Ook geeft dit een verkeerd voorbeeld voor witte kinderen.

 

and request

om samen met de organisatie van de intocht van Sinterklaas afstand te doen van zwarte piet en over te stappen op roetveeg piet; een inclusief Sinterklaas feest zonder racistische karakters als zwarte piet.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Arnhem 
Petition desk:
Closing date:
2020-09-01 
Lead petitioner:
Pam Plaschek 
Website:

History

Signatures

Updates

GENOEG HANDTEKENINGEN GEMEENTERAAD

Hallo allemaal,

Dankjewel voor het ondertekenen van de petitie, op dit moment heb ik genoeg handtekeningen verzameld om een burgerinitiatief te starten bij de gemeenteraad in Arnhem. Nu hopen op een snel antwoord.

Ik sluit de petitie niet, dit doe ik, omdat ik zo veel mogelijk mensen uit Arnhem en omgeving zoek die het mij eens zijn.

+Read more...

Zodat ik op het moment dat ik voor de gemeenteraad sta daar niet alleen ben, maar met alle mensen die deze petitie hebben ondertekend, samen sta je sterk! Samen gaan we hopelijk het verschil maken.

Groetjes, Pam Plaschek

2020-07-20