U, de petitionaris

Geen McDonalds in de binnenstad - Deventer

12.130 ondertekeningen

Er zijn plannen om in het pand Keizerstraat 2 (nu nog Praamstra) een McDonald's te laten vestigen. Grote fastfoodketens als McDonald's passen niet bij het imago en de beleving van de binnenstad met veel lokale ondernemers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Petitie

Wij

Bewoners en ondernemers in Deventer

 

constateren

  • Een fastfoodketen als McDonalds doet niet alleen afbreuk aan de pas vernieuwde entree van de binnenstad én entree van de Walstraat en daarmee tot het historische Bergkwartier, maar zal naar verwachting ook overlast veroorzaken in de vorm van scooters, fietsen en zwerfafval.

  • Grote fastfoodketens als McDonald's passen niet bij de Deventer binnenstad met veel lokale ondernemers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

 

en verzoeken

Wij verzoeken derhalve géén toestemming te geven voor een McDonald's in de Deventer binnenstad en specifiek het pand Keizerstraat 2.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Deventer 
Petitieloket:
Einddatum:
20-05-2021 
Petitionaris:
Deventer bewoners en ondernemers 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

volg de pagina https://www.facebook.com/GeenMacinDeventer/

Meer informatie en update volg je op onze pagina https://www.facebook.com/GeenMacinDeventer/ Hier houden we jullie op de hoogte van de stand van zaken en vervolg stappen.

Met vriendelijke groet,

De initiatiefgroep Geen Mac in Deventer binnenstad.

23-03-2021