You, the petitioner

Geen McDonalds in de binnenstad - Deventer

12,019 signatures

Er zijn plannen om in het pand Keizerstraat 2 (nu nog Praamstra) een McDonald's te laten vestigen. Grote fastfoodketens als McDonald's passen niet bij het imago en de beleving van de binnenstad met veel lokale ondernemers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Petition

We

Bewoners en ondernemers in Deventer

 

observe

  • Een fastfoodketen als McDonalds doet niet alleen afbreuk aan de pas vernieuwde entree van de binnenstad én entree van de Walstraat en daarmee tot het historische Bergkwartier, maar zal naar verwachting ook overlast veroorzaken in de vorm van scooters, fietsen en zwerfafval.

  • Grote fastfoodketens als McDonald's passen niet bij de Deventer binnenstad met veel lokale ondernemers die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

 

and request

Wij verzoeken derhalve géén toestemming te geven voor een McDonald's in de Deventer binnenstad en specifiek het pand Keizerstraat 2.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Deventer 
Petition desk:
Closing date:
2021-05-20 
Lead petitioner:
Deventer bewoners en ondernemers 
Website:

History

Signatures

Updates

volg de pagina https://www.facebook.com/GeenMacinDeventer/

Meer informatie en update volg je op onze pagina https://www.facebook.com/GeenMacinDeventer/ Hier houden we jullie op de hoogte van de stand van zaken en vervolg stappen.

Met vriendelijke groet,

De initiatiefgroep Geen Mac in Deventer binnenstad.

2021-03-23