U, de petitionaris
Screenshot 20210403 092825 whatsapp

Geen hoogbouw ten koste van groen voor de Oost West As-plannen in Huizen

169 ondertekeningen

Het college wil dat de gemeenteraad op 22 april zal instemmen met het plan Oost West As. Als dit gebeurt zullen ons mooie park achter Hoefblad en Kalmoes, en het bruggetje over de singel verdwijnen. Wij vinden het onwenselijk dat groen verdwijnen zal voor hoogbouw.

Petitie

Wij

De inwoners van de gemeente Huizen en andere betrokken groenliefhebbers.

 

constateren

dat de bewoners niet tijdig ingelicht zijn. De informatie vanuit de gemeente is onduidelijk en incompleet. Wij maken ons zorgen om de leefomgeving. Er zal veel groen verdwijnen voor hoogbouw en de aanrijroute over het Hoefblad en de Kalmoes maakt dat de verkeerssituatie onveilig wordt. Als de brug verdwijnt, verdwijnt de korte en natuurlijke route naar het oude dorp voor wandelaars en fietsers. Dit betekent een langere route met meer oversteken.

 

en verzoeken

geen bouw in het groen. Dit park is noodzakelijk voor de afwatering van dit hele gebied en is de leefomgeving voor veel dieren. Natuur is ook noodzakelijk voor het welzijn van mensen. Wij vinden een park geen geschikte bouwlocatie en verzoeken deze locatie te laten zoals hij is. Daarnaast willen wij graag inzage en inspraak in plannen omtrent veranderingen in de leefomgeving door inwoners alvorens de gemeenteraad een beslissing neemt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Huizen 
Petitieloket:
Einddatum:
04-07-2021 
Petitionaris:
Ellen Hager 
Organisatie:
actie omwonenden.  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen