U, de petitionaris
Uense zwarte petitie

Geen grote gele M maar een grote Aardbei; kansen voor plaatselijke ondernemers

357 ondertekeningen

De oplossing: Plaatselijke initiatieven op voedsel gebied. Een bijzonder architectonisch voedselplein. Ondernemers uit de regio. Door de bijzondere innovatieve uitstraling een trekpleister. Energie-neutraal. Eerlijk. Geen belasting ontduiking. Kansen: AgriFoodCapital. JOGG Uden.

Petitie

Wij

Bezorgde Udenaren, willen een foodcourt op de Udense manier. Eerlijk, creatief en origineel.

 

constateren dat:

MacDonalds, KFC en Subway. Verpaupering. Uitgeknepen werknemers. 10 in een dozijn. Belastingontduiking. Ziekte. Met lede ogen moeten we aanzien dat Uden zich in wil laten met deze internationals, die zich profileren als duurzaam, maar medewerkers uitknijpen, en bijdragen aan welvaartsziekten. Wij zijn toch trots op ons groene en duurzame Uden? De poort naar de Maashorst en het ondernemen met respect voor mens en maatschappij?

 

en verzoeken

Dit om te buigen. Laat zien waar Uden goed in is: ondernemen vanuit een goed hart voor de samenleving. Waarbij we tonen welke lokalen producten Uden en Brabant heeft: ja, een foodcourt kan hier komen. Agrifood capital heeft van haar 3 miljoen die zij te besteden heeft, ruim 8 ton in Udense ondernemers geïnvesteerd, hierdoor komen mooie initiatieven van de grond. Kansen genoeg om samen te laten zien wat voor een gastronomische plaats Uden is.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Uden 
Petitieloket:
Einddatum:
02-07-2016 
Petitionaris:
Genoveef Lukassen 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

De petitie wordt aangeboden aan burgemeester Hellegers.

Beste ondertekenaars,

de petitie tegen de invulling van het Foodcourt wordt donderdag 7 juli aangeboden aan burgemeester Hellegers in de publiekshal van de gemeente om 19.25 uur.

Vast heel veel dank voor de ondersteuning. Er kan nog steeds ondertekend worden.

Met vriendelijke groet, Genoveef Lukassen.

06-07-2016