You, the petitioner
Uense zwarte petitie

Geen grote gele M maar een grote Aardbei; kansen voor plaatselijke ondernemers

357 signatures

De oplossing: Plaatselijke initiatieven op voedsel gebied. Een bijzonder architectonisch voedselplein. Ondernemers uit de regio. Door de bijzondere innovatieve uitstraling een trekpleister. Energie-neutraal. Eerlijk. Geen belasting ontduiking. Kansen: AgriFoodCapital. JOGG Uden.

Petition

We

Bezorgde Udenaren, willen een foodcourt op de Udense manier. Eerlijk, creatief en origineel.

 

establish that:

MacDonalds, KFC en Subway. Verpaupering. Uitgeknepen werknemers. 10 in een dozijn. Belastingontduiking. Ziekte. Met lede ogen moeten we aanzien dat Uden zich in wil laten met deze internationals, die zich profileren als duurzaam, maar medewerkers uitknijpen, en bijdragen aan welvaartsziekten. Wij zijn toch trots op ons groene en duurzame Uden? De poort naar de Maashorst en het ondernemen met respect voor mens en maatschappij?

 

and request

Dit om te buigen. Laat zien waar Uden goed in is: ondernemen vanuit een goed hart voor de samenleving. Waarbij we tonen welke lokalen producten Uden en Brabant heeft: ja, een foodcourt kan hier komen. Agrifood capital heeft van haar 3 miljoen die zij te besteden heeft, ruim 8 ton in Udense ondernemers geïnvesteerd, hierdoor komen mooie initiatieven van de grond. Kansen genoeg om samen te laten zien wat voor een gastronomische plaats Uden is.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Uden 
Petition desk:
Closing date:
2016-07-02 
Lead petitioner:
Genoveef Lukassen 
Website:

History

Signatures

Updates

De petitie wordt aangeboden aan burgemeester Hellegers.

Beste ondertekenaars,

de petitie tegen de invulling van het Foodcourt wordt donderdag 7 juli aangeboden aan burgemeester Hellegers in de publiekshal van de gemeente om 19.25 uur.

Vast heel veel dank voor de ondersteuning. Er kan nog steeds ondertekend worden.

Met vriendelijke groet, Genoveef Lukassen.

2016-07-06