U, de petitionaris
43

Geen (grootschalig) azc in Breskens en de Gemeente Sluis

1.489 ondertekeningen

De gemeente Sluis heeft in een brief de bewoners van Breskens laten weten dat men het verzoek tot een grootschalig azc heeft ontvangen in Breskens (300-500p voor 5-10 jaar). WIJ zijn niet tegen opvang, maar wel tegen grootschalige opvang en de locatie.

Petitie

Wij

De bewoners van Breskens en de gemeente Sluis en belanghebbenden.

 

constateren dat:

De bewoners en belanghebbende zijn buitenspel gezet op het snelle verzoek van de gemeente. Hierbij is geen rekening gehouden met de impact die een grootschalig azc met zich meebrengt, zowel voor de bewoners, op de toeristen als wel de bedrijven. Ook de locatie is niet geschikt; midden in het toeristische deel van Breskens, de toegangsweg voor de toerist in een gemeente die volledig afhankelijk is van het toerisme.

 

en verzoeken

  • Niet te voldoen aan het verzoek van het COA voor een grootschalige opvang op 1 centrale plek, maar kleinschalige opvang af te dwingen.
  • Niet akkoord gaan met het aantal van 300-500 personen, maar naar ratio van de bevolking van Nederland (1:150 bewoners)
  • Niet op de huidige geplande locatie opvang realiseren i.v.m. het toerisme. Zoek naar alternatieve locaties!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Sluis 
Petitieloket:
Einddatum:
19-08-2016 
Petitionaris:
Sebastiaan Keijmel 
Organisatie:
De bewoners van Breskens & de Gemeente Sluis en Belanghebbenden. 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen