You, the petitioner
43

Geen (grootschalig) azc in Breskens en de Gemeente Sluis

1,489 signatures

De gemeente Sluis heeft in een brief de bewoners van Breskens laten weten dat men het verzoek tot een grootschalig azc heeft ontvangen in Breskens (300-500p voor 5-10 jaar). WIJ zijn niet tegen opvang, maar wel tegen grootschalige opvang en de locatie.

Petition

We

De bewoners van Breskens en de gemeente Sluis en belanghebbenden.

 

establish that:

De bewoners en belanghebbende zijn buitenspel gezet op het snelle verzoek van de gemeente. Hierbij is geen rekening gehouden met de impact die een grootschalig azc met zich meebrengt, zowel voor de bewoners, op de toeristen als wel de bedrijven. Ook de locatie is niet geschikt; midden in het toeristische deel van Breskens, de toegangsweg voor de toerist in een gemeente die volledig afhankelijk is van het toerisme.

 

and request

  • Niet te voldoen aan het verzoek van het COA voor een grootschalige opvang op 1 centrale plek, maar kleinschalige opvang af te dwingen.
  • Niet akkoord gaan met het aantal van 300-500 personen, maar naar ratio van de bevolking van Nederland (1:150 bewoners)
  • Niet op de huidige geplande locatie opvang realiseren i.v.m. het toerisme. Zoek naar alternatieve locaties!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Sluis 
Petition desk:
Closing date:
2016-08-19 
Lead petitioner:
Sebastiaan Keijmel 
Organisation:
De bewoners van Breskens & de Gemeente Sluis en Belanghebbenden. 
Website:

History

Signatures