U, de petitionaris
Nagouw

Geen camperplaats ten koste van natuur bij de Nagouw

112 ondertekeningen

Geen camperplaats ipv natuur bij de Nagouw / Jagersplas/ Wijk t Kalf. Ook hebben wij nu op deze plek een pluktuin voor alle omwonenden uit de wijk het Kalf. Laat onze natuur in het Jagersveld met rust. Dit is geen plek voor campers, maar een stukje natuur waar rust en donkerte meer op zijn plek zijn.

Petitie

Wij

omwonenden van de wijk 't Kalf in Zaandam en de natuurliefhebbende inwoners van Zaanstad

 

constateren

  • Dat Zaanstad ervoor kiest om een essentieel groengebied/ groene long en natuurstrook/ foerageergebied voor vogels, zoogdieren en vleermuizen in en naast het Jagersveld op te offeren voor een camperplek.
  • Dat Zaanstad daar een stuk verstening wil aanbrengen met in de toekomst bijkomende geluidsoverlast, lichtvervuiling, natuurverstoring, meer drukte op het fietspad, verharding, milieuoverlast (benzine) enz. vinden wij echt een hele vreemde keuze.
  • Dat Zaanstad echt teveel wil. Bouwen, bouwen, ons leefgebied wordt steeds minder en nu moeten wij deze ook nog delen met campers en in gewoon heel belangrijk natuurgebied voor de vogels en zoogdieren.
  • Waarom moeten campers nu voorrang krijgen op groene leefgebieden voor vogels, flora en fauna. Campers kunnen bijvoorbeeld ook op andere, bestaande parkeerplaatsen staan.

 

en verzoeken

Behoud deze groene plek bij de Nagouw.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Zaanstad 
Petitieloket:
Einddatum:
11-08-2022 
Petitionaris:
Monique Zonneveld 
Organisatie:
GROENzaans 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen