You, the petitioner
Nagouw

Geen camperplaats ten koste van natuur bij de Nagouw

241 signatures

Geen camperplaats ipv natuur bij de Nagouw / Jagersplas/ Wijk t Kalf. Ook hebben wij nu op deze plek een pluktuin voor alle omwonenden uit de wijk het Kalf. Laat onze natuur in het Jagersveld met rust. Dit is geen plek voor campers, maar een stukje natuur waar rust en donkerte meer op zijn plek zijn.

Petition

We

omwonenden van de wijk 't Kalf in Zaandam en de natuurliefhebbende inwoners van Zaanstad

 

observe

  • Dat Zaanstad ervoor kiest om een essentieel groengebied/ groene long en natuurstrook/ foerageergebied voor vogels, zoogdieren en vleermuizen in en naast het Jagersveld op te offeren voor een camperplek.
  • Dat Zaanstad daar een stuk verstening wil aanbrengen met in de toekomst bijkomende geluidsoverlast, lichtvervuiling, natuurverstoring, meer drukte op het fietspad, verharding, milieuoverlast (benzine) enz. vinden wij echt een hele vreemde keuze.
  • Dat Zaanstad echt teveel wil. Bouwen, bouwen, ons leefgebied wordt steeds minder en nu moeten wij deze ook nog delen met campers en in gewoon heel belangrijk natuurgebied voor de vogels en zoogdieren.
  • Waarom moeten campers nu voorrang krijgen op groene leefgebieden voor vogels, flora en fauna. Campers kunnen bijvoorbeeld ook op andere, bestaande parkeerplaatsen staan.

 

and request

Behoud deze groene plek bij de Nagouw.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Zaanstad 
Petition desk:
Closing date:
2022-08-11 
Lead petitioner:
Monique Zonneveld 
Organisation:
GROENzaans 
Website:

History

Signatures

Updates

Bijeenkomst gemeente locatieonderzoek camperplaatsen op 27 september

Kom met ze allen en laat je stem horen dat wij geen camperplaats bij de nagouw willen. https://www.zaanstad.nl/mozard/!suite05.scherm1070?mNwb=29223&mNwc=1&mArc=0

Waar en Wanneer? De bijeenkomst op dinsdag 27 september in Buurtcentrum De Bovenkruier aan de Drielse Wetering 49 te Zaandam.

19.00 uur-19.30 uur Inloop 19.30 uur-19.45 uur Plenaire presentatie 19.45 uur-20.45 uur Gesprek bij posters voor elke locatie 20.45 uur-21.00 uur Afsluiting.

2022-09-25

Handtekeningenactie is overhandigd aan de wethouders

Goedenavond,

Bedankt voor het zetten van uw handtekening. De handtekeningenactie is zonet overhandigd aan de wethouder van Toerisme Stephanie Onclin en de wethouder van de openbare ruimte/ natuur en landschap Wessel Breunesse.

+Read more...

Wij hopen op een goede afloop. Wij houden u op de hoogte.

Met vriendelijke groeten,

GROENzaans

2022-08-09