U, de petitionaris

Geen AstraZeneca voor kwetsbare 60-plussers

44 ondertekeningen

Geef kwetsbare 60 plussers, bijvoorbeeld kankerpatiƫnten met medicatie/chemo, de mogelijkheid om een ander veilig vaccin te kiezen.

Petitie

Wij

60 plussers met medische indicatie en medicijnen die niet samengaan met het AstraZeneca vaccin omdat de samenhang de bijwerking HIT verhoogd

 

constateren

  • Het EMA constateert dat het risico op ernstige bijwerkingen van het AstraZeneca vaccin niet te beperken is op geslacht of leeftijd.
  • De Gezondheidzorg zegt niet dat het vaccin veilig is voor 60 plussers maar dat de voordelen van vaccineren opwegen tegen de nadelen indien men corona krijgt.
  • Er zijn voornamelijk zorgmedewerkers met AstraZeneca geprikt en dat zijn overwegend vrouwen jonger dan 60 en dat is de reden waarom zij meer getroffen zijn met bijwerkingen.

 

en verzoeken

  • Door te gaan met Pfizer voor de groep 65-plus
  • Daarna mensen met medische indicatie van 60-65 voor wie AstraZeneca in samenhang met andere medicatie geen veilig vaccin is ook Pfizer aan te bieden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Petitionaris:
Anja Gerritsen 

Geschiedenis

Ondertekeningen