You, the petitioner

Geen AstraZeneca voor kwetsbare 60-plussers

39 signatures

Geef kwetsbare 60 plussers, bijvoorbeeld kankerpatiƫnten met medicatie/chemo, de mogelijkheid om een ander veilig vaccin te kiezen.

Petition

We

60 plussers met medische indicatie en medicijnen die niet samengaan met het AstraZeneca vaccin omdat de samenhang de bijwerking HIT verhoogd

 

observe

  • Het EMA constateert dat het risico op ernstige bijwerkingen van het AstraZeneca vaccin niet te beperken is op geslacht of leeftijd.
  • De Gezondheidzorg zegt niet dat het vaccin veilig is voor 60 plussers maar dat de voordelen van vaccineren opwegen tegen de nadelen indien men corona krijgt.
  • Er zijn voornamelijk zorgmedewerkers met AstraZeneca geprikt en dat zijn overwegend vrouwen jonger dan 60 en dat is de reden waarom zij meer getroffen zijn met bijwerkingen.

 

and request

  • Door te gaan met Pfizer voor de groep 65-plus
  • Daarna mensen met medische indicatie van 60-65 voor wie AstraZeneca in samenhang met andere medicatie geen veilig vaccin is ook Pfizer aan te bieden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Lead petitioner:
Anja Gerritsen 

History

Signatures