U, de petitionaris
Zendmast

Geen 5G maar een verlaagde stralingslimiet en Witte Zones in Gooi en Vechtstreek

415 ondertekeningen

Geen enkele wetenschapper, geen telecombedrijf, noch de overheid kunnen ons garanderen dat de ons omringende draadloze technieken veilig zijn. Tegelijkertijd luiden steeds meer onafhankelijke wetenschappers en artsen de noodklok over de gezondheidsrisico's van straling. Wees wijs: zeg NEE tegen 5G!

Petitie

Wij

Bezorgde en stralingsbewuste inwoners van Gooi en Vechtstreek

 

constateren

  • Dat de Nederlandse overheid het 5G-netwerk wil gaan uitrollen zonder dat er (zowel nationaal als internationaal) onderzoek is verricht naar de gezondheidsrisico's ervan en ook
  • zonder dat de Nederlandse Gezondheidsraad een advies aan de regering heeft uitgebracht over 5G.
  • Terwijl er al jaren vele onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken zijn die aangeven dat 2G, 3G, 4G, wifi en dergelijke ernstige schadelijke effecten op de gezondheid kunnen hebben.

 

en verzoeken

  • Af te zien van de uitrol van 5G in Gooi en Vechtstreek

  • Voldoende stralingsvrije gebieden (witte zones) in het Gooi in te richten voor mensen met gezondheidsklachten door straling.

  • Bij de landelijke politiek te pleiten voor de mogelijkheid om (net als in Frankrijk) in het Gooi een lagere/strengere stralingslimiet te hanteren,

  • De huidige blootstellingslimiet in het Gooi te verlagen conform Resolutie 12608 van de Raad van Europa,

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Regio 
Petitieloket:
Einddatum:
01-09-2020 
Petitionaris:
S.W. Slegers - Y.A. Siem - M.N. Nederhorst 
Organisatie:
Actiegroep 5G, het Gooi zegt NEE 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Lees- / kadotip: Elektrisch Ecosysteem - geschreven door Sander Funneman.

Het ‘Elektrisch Ecosysteem’ is een boek waarin de stelling wordt onderbouwd dat alles in het ecosysteem van nature werkt door middel van elektriciteit en magnetisme.

Dit boek neemt je mee op een ontdekkingstocht door een wonderlijk ecosysteem waar bijen vliegende batterijen blijken te zijn, zeehonden gebruik maken van een radarsnor, vogels al eeuwen lang blijken te googelen op het aardmagnetisch internet, kikkers in staat zijn om te zweven op magneetvelden en waar bacteriën naast celdeling ook aan magneetdeling doen. Het geheel beperkt zich niet tot de natuur op aarde.

+Lees meer...

Het strekt zich ook uit naar de grotere context, waar de maan zich blijkt te voeden met elektrische signalen en waar de impulsen van de zon allerlei planetaire processen beïnvloeden.

Ook voedt en verdiept dit boek de discussie over de toepassing van kunstmatige straling en helpt het in het vinden van helderheid over de mate van de impact die de kunstmatige straling van mobiele telefoons, zendmasten en dergelijke hebben op mensen, dieren en planten.

Een aanrader voor iedereen die op een fundamentele manier mee wil denken over het scheppen van een gezonde en veilige wereld voor toekomstige generaties.

http://elektrisch-ecosysteem.nl/

14-11-2019