U, de petitionaris
Zendmast

Geen 5G maar een verlaagde stralingslimiet en Witte Zones in Gooi en Vechtstreek

95 ondertekeningen

Geen enkele wetenschapper, geen telecombedrijf, noch de overheid kunnen ons garanderen dat de ons omringende draadloze technieken veilig zijn. Tegelijkertijd luiden steeds meer onafhankelijke wetenschappers en artsen de noodklok over de gezondheidsrisico's van straling. Wees wijs: zeg NEE tegen 5G!

Petitie

Wij

Bezorgde en stralingsbewuste inwoners van Gooi en Vechtstreek

 

constateren

  • Dat de Nederlandse overheid het 5G-netwerk wil gaan uitrollen zonder dat er (zowel nationaal als internationaal) onderzoek is verricht naar de gezondheidsrisico's ervan en ook
  • zonder dat de Nederlandse Gezondheidsraad een advies aan de regering heeft uitgebracht over 5G.
  • Terwijl er al jaren vele onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken zijn die aangeven dat 2G, 3G, 4G, wifi en dergelijke ernstige schadelijke effecten op de gezondheid kunnen hebben.

 

en verzoeken

  • Af te zien van de uitrol van 5G in Gooi en Vechtstreek

  • Voldoende stralingsvrije gebieden (witte zones) in het Gooi in te richten voor mensen met gezondheidsklachten door straling.

  • Bij de landelijke politiek te pleiten voor de mogelijkheid om (net als in Frankrijk) in het Gooi een lagere/strengere stralingslimiet te hanteren,

  • De huidige blootstellingslimiet in het Gooi te verlagen conform Resolutie 12608 van de Raad van Europa,

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Regio 
Petitieloket:
Einddatum:
01-09-2020 
Petitionaris:
S.W. Slegers - Y.A. Siem - M.N. Nederhorst 
Organisatie:
Actiegroep 5G, het Gooi zegt NEE 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen