You, the petitioner
There is news!

 

Zendmast

Geen 5G maar een verlaagde stralingslimiet en Witte Zones in Gooi en Vechtstreek

185 signatures

Geen enkele wetenschapper, geen telecombedrijf, noch de overheid kunnen ons garanderen dat de ons omringende draadloze technieken veilig zijn. Tegelijkertijd luiden steeds meer onafhankelijke wetenschappers en artsen de noodklok over de gezondheidsrisico's van straling. Wees wijs: zeg NEE tegen 5G!

Petition

We

Bezorgde en stralingsbewuste inwoners van Gooi en Vechtstreek

 

observe

  • Dat de Nederlandse overheid het 5G-netwerk wil gaan uitrollen zonder dat er (zowel nationaal als internationaal) onderzoek is verricht naar de gezondheidsrisico's ervan en ook
  • zonder dat de Nederlandse Gezondheidsraad een advies aan de regering heeft uitgebracht over 5G.
  • Terwijl er al jaren vele onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken zijn die aangeven dat 2G, 3G, 4G, wifi en dergelijke ernstige schadelijke effecten op de gezondheid kunnen hebben.

 

and request

  • Af te zien van de uitrol van 5G in Gooi en Vechtstreek

  • Voldoende stralingsvrije gebieden (witte zones) in het Gooi in te richten voor mensen met gezondheidsklachten door straling.

  • Bij de landelijke politiek te pleiten voor de mogelijkheid om (net als in Frankrijk) in het Gooi een lagere/strengere stralingslimiet te hanteren,

  • De huidige blootstellingslimiet in het Gooi te verlagen conform Resolutie 12608 van de Raad van Europa,

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Regio 
Petition desk:
Closing date:
2020-09-01 
Lead petitioner:
S.W. Slegers - Y.A. Siem - M.N. Nederhorst 
Organisation:
Actiegroep 5G, het Gooi zegt NEE 
Website:

History

Signatures

Updates

Lees- / kadotip: Elektrisch Ecosysteem - geschreven door Sander Funneman.

Het ‘Elektrisch Ecosysteem’ is een boek waarin de stelling wordt onderbouwd dat alles in het ecosysteem van nature werkt door middel van elektriciteit en magnetisme.

Dit boek neemt je mee op een ontdekkingstocht door een wonderlijk ecosysteem waar bijen vliegende batterijen blijken te zijn, zeehonden gebruik maken van een radarsnor, vogels al eeuwen lang blijken te googelen op het aardmagnetisch internet, kikkers in staat zijn om te zweven op magneetvelden en waar bacteriën naast celdeling ook aan magneetdeling doen. Het geheel beperkt zich niet tot de natuur op aarde.

+Read more...

Het strekt zich ook uit naar de grotere context, waar de maan zich blijkt te voeden met elektrische signalen en waar de impulsen van de zon allerlei planetaire processen beïnvloeden.

Ook voedt en verdiept dit boek de discussie over de toepassing van kunstmatige straling en helpt het in het vinden van helderheid over de mate van de impact die de kunstmatige straling van mobiele telefoons, zendmasten en dergelijke hebben op mensen, dieren en planten.

Een aanrader voor iedereen die op een fundamentele manier mee wil denken over het scheppen van een gezonde en veilige wereld voor toekomstige generaties.

http://elektrisch-ecosysteem.nl/

2019-11-14