U, de petitionaris
Poster voor petietie

Geef Daniel de verblijfsstatus na zeven jaar

3 ondertekeningen

Als gevolg van de aanval heeft Daniel zijn ogen, linkerbeen en -arm verloren. Na een lange en mislukte asielprocedure kwam hij in een situatie terecht waarin hij niet eens een normaal leven kan leiden. Aangezien hij geen hulp heeft van een geleidehond is zelfs op stap gaan een enorme risico voor hem.

Petitie

Wij

Familieleden, vrienden, collega's van Daniel in Colombia en Nederland en sympathisanten

 

constateren dat:

  • de fysieke toestand van Daniel
  • het verbazingwekkende ongeloof van de IND dat zijn leven niet in gevaar is in zijn land
  • dat het zeer oneerlijk en onmenselijk is dat Daniel als ongedocumenteerde persoon in Nederland moet leven.
  • dat Daniel niet terug kan keren naar Colombia
  • vanwege Europese wetgeving kan hij geen asiel aanvragen in een ander land, noch kan hij werken, studeren of een halfnormaal leven leiden in Nederland.

 

en verzoeken

Aangezien de situatie van Daniel verzoeken wij het IND via de Tweede Kamer vriendelijk om zijn zaak te herzien en rekening te houden met de omstandigheden waarin hij in Nederland leeft, met de bewijsstukken die zijn ingediend tijdens zijn asielproces, en de actuele situatie in zijn thuisland betreft de systematische vermoorden van sociale leiders.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Petitionaris:
Milton Alvarez  

Geschiedenis

Ondertekeningen