You, the petitioner
Poster voor petietie

Geef Daniel de verblijfsstatus na zeven jaar

3 signatures

Als gevolg van de aanval heeft Daniel zijn ogen, linkerbeen en -arm verloren. Na een lange en mislukte asielprocedure kwam hij in een situatie terecht waarin hij niet eens een normaal leven kan leiden. Aangezien hij geen hulp heeft van een geleidehond is zelfs op stap gaan een enorme risico voor hem.

Petition

We

Familieleden, vrienden, collega's van Daniel in Colombia en Nederland en sympathisanten

 

establish that:

  • de fysieke toestand van Daniel
  • het verbazingwekkende ongeloof van de IND dat zijn leven niet in gevaar is in zijn land
  • dat het zeer oneerlijk en onmenselijk is dat Daniel als ongedocumenteerde persoon in Nederland moet leven.
  • dat Daniel niet terug kan keren naar Colombia
  • vanwege Europese wetgeving kan hij geen asiel aanvragen in een ander land, noch kan hij werken, studeren of een halfnormaal leven leiden in Nederland.

 

and request

Aangezien de situatie van Daniel verzoeken wij het IND via de Tweede Kamer vriendelijk om zijn zaak te herzien en rekening te houden met de omstandigheden waarin hij in Nederland leeft, met de bewijsstukken die zijn ingediend tijdens zijn asielproces, en de actuele situatie in zijn thuisland betreft de systematische vermoorden van sociale leiders.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Lead petitioner:
Milton Alvarez  

History

Signatures