U, de petitionaris
Gasopdielollypetitie

Gas op die lolly

4.971 ondertekeningen

De aardbevingsproblematiek trof niet alleen de huizen, maar ook de harten en hoofden van mensen. Deze Groningers zijn de wanhoop nabij. Dit kan zo niet langer! Daarom zeggen wij: gas op die lolly!

Petitie

Wij

Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte van Jan-Willem Start Op! en de luisteraars

 

constateren

  • Dat de afhandeling van de aardbevingsschade in Groningen te lang duurt. Ondanks vele maatregelen van de overheid is een groot aantal gedupeerden de wanhoop nabij. Zij voelen zich niet gehoord. Zo ook Dhani, die in hongerstaking ging:

  • Jan-Willem: "Zijn verhaal en de machteloosheid van gedupeerden die hij vertegenwoordigt heeft mij geraakt. De aardbeving trof eerst de huizen en nu ook de hoofden en harten van de mensen. Dit kan zo niet langer!”

 

en verzoeken

Dat er een (nood-)wet komt die zorgt voor een persoonsgerichte aanpak vanuit de Rijksoverheid. Een 'deltaplan' Groningen dat gedupeerden weer perspectief biedt en het initiatief teruggeeft. Het is een crisis die vraagt om een duidelijke crisisaanpak! Alle dossiers moeten uiterlijk eind 2021 zijn afgehandeld. Daarbij moeten mensen met de hoogste nood het eerst geholpen worden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Petitionaris:
Jan-Willem Roodbeen 
Organisatie:
BNNVARA  

Geschiedenis

Ondertekeningen