You, the petitioner
There is news!
Gasopdielollypetitie

Gas op die lolly

26,416 signatures

De aardbevingsproblematiek trof niet alleen de huizen, maar ook de harten en hoofden van mensen. Deze Groningers zijn de wanhoop nabij. Dit kan zo niet langer! Daarom zeggen wij: gas op die lolly! En willen we dit via een burgerinitiatief op de agenda van de Tweede Kamer krijgen.

Petition

We

Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte van Jan-Willem Start Op! en de luisteraars

 

observe

  • Dat de afhandeling van de aardbevingsschade in Groningen te lang duurt. Ondanks vele maatregelen van de overheid is een groot aantal gedupeerden de wanhoop nabij. Zij voelen zich niet gehoord. Zo ook Dhani, die in hongerstaking ging:

  • Jan-Willem: "Zijn verhaal en de machteloosheid van gedupeerden die hij vertegenwoordigd heeft mij geraakt. De aardbeving trof eerst de huizen en nu ook de hoofden en harten van de mensen. Dit kan zo niet langer!”

 

and request

Dat er een (nood-)wet komt die zorgt voor een persoonsgerichte aanpak vanuit de Rijksoverheid. Een 'deltaplan' Groningen dat gedupeerden weer perspectief biedt en het initiatief teruggeeft. Het is een crisis die vraagt om een duidelijke crisisaanpak! Alle dossiers moeten uiterlijk eind 2021 zijn afgehandeld. Daarbij moeten mensen met de hoogste nood het eerst geholpen worden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2020-12-31 
Lead petitioner:
Jan-Willem Roodbeen 
Organisation:
BNNVARA  

History

Signatures

Updates

Inleveren petitie uitgesteld

Update: Het inleveren van de petitie bij de Tweede Kamer is uitgesteld vanwege de coronacrisis. Zodra we een nieuwe datum hebben maken we dat o.a.

+Read more...

via deze site bekend. In aanloop daar naartoe zullen we in ons radioprogramma ook weer meer aandacht aan de petitie geven. Want met deze crises zijn de problemen van veel gedupeerden nog dringender geworden. Ook de bevingen gaan helaas onverminderd door. Wordt vervolgd!

Jan-Willem

2020-03-23