U, de petitionaris
Isis europe refugees

Europa, het land van de Europeanen

186 ondertekeningen

De laatste twee decenia heeft er een ware volksverhuizing plaatsgevonden. Niet alleen oorlogsvluchtelingen zijn naar Europa gekomen maar ook vele andere mensen uit derde wereldlanden. Deze mensen hebben niet de intentie om zich aan te passen dus past Europa zich steeds meer aan aan zijn gasten.

Petitie

Wij

De burgers van Nederland

 

constateren

Dat Nederland steeds minder op een Europees land lijkt:

  • Onze cultuur, normen en waarden, straatbeeld etc. enorm te lijden heeft onder de volksverhuizing onze kant op de afgelopen decennia.
  • Veel mensen zich noch veilig noch thuis voelen in zijn eigen land
  • Onze politiek dit bewust lijkt te faciliteren.
  • De spanningen in de samenleving steeds verder oplopen.
  • Verkrachtingen van Europese vrouwen drastisch is toegenomen.
  • Dat ideologie├źn die haaks staan op die van ons niets in de weg wordt gelegd

 

en verzoeken

De massa-immigratie stop te zetten voor niet-westerse migranten en zo snel mogelijk op zoek te gaan naar een oplossing voor het probleem dat hier inmiddels is ontstaan waarbij er in eerste instantie moet worden gekeken naar een veilige terugtocht voor alle migranten uit de derde wereld die uit een land komen waar geen oorlog is. En criminelen vluchtelingen ongeacht of er oorlog is ook op het vliegtuig te zetten.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
07-06-2020 
Petitionaris:
Jordie  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Op dit moment loopt er een petitie in engeland

De engelse regering vind het niet in het publieke belang om de mensen te vertellen dat het land wordt geteisterd door gangs die engelse blankenkinderen als seksslaven verkopen. De daders zijn voornamelijk migranten uit pakistan en afghanistan. Jaarlijks vallen 19000 kinderen prooi aan deze predatoren.

+Lees meer...

Dit is een vorm van racisme tegen de europese blanke bevolking omdat blanke vrouwen specifiek de target zijn. De petitie vraagt om openheid hierover en heeft al meer dan 100.000 stemmen https://petition.parliament.uk/petitions/300239

11-03-2020