You, the petitioner
Isis europe refugees

Europa, het land van de Europeanen

186 signatures

De laatste twee decenia heeft er een ware volksverhuizing plaatsgevonden. Niet alleen oorlogsvluchtelingen zijn naar Europa gekomen maar ook vele andere mensen uit derde wereldlanden. Deze mensen hebben niet de intentie om zich aan te passen dus past Europa zich steeds meer aan aan zijn gasten.

Petition

We

De burgers van Nederland

 

observe

Dat Nederland steeds minder op een Europees land lijkt:

  • Onze cultuur, normen en waarden, straatbeeld etc. enorm te lijden heeft onder de volksverhuizing onze kant op de afgelopen decennia.
  • Veel mensen zich noch veilig noch thuis voelen in zijn eigen land
  • Onze politiek dit bewust lijkt te faciliteren.
  • De spanningen in de samenleving steeds verder oplopen.
  • Verkrachtingen van Europese vrouwen drastisch is toegenomen.
  • Dat ideologieën die haaks staan op die van ons niets in de weg wordt gelegd

 

and request

De massa-immigratie stop te zetten voor niet-westerse migranten en zo snel mogelijk op zoek te gaan naar een oplossing voor het probleem dat hier inmiddels is ontstaan waarbij er in eerste instantie moet worden gekeken naar een veilige terugtocht voor alle migranten uit de derde wereld die uit een land komen waar geen oorlog is. En criminelen vluchtelingen ongeacht of er oorlog is ook op het vliegtuig te zetten.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2020-06-07 
Lead petitioner:
Jordie  
Website:

History

Signatures

Updates

Op dit moment loopt er een petitie in engeland

De engelse regering vind het niet in het publieke belang om de mensen te vertellen dat het land wordt geteisterd door gangs die engelse blankenkinderen als seksslaven verkopen. De daders zijn voornamelijk migranten uit pakistan en afghanistan. Jaarlijks vallen 19000 kinderen prooi aan deze predatoren.

+Read more...

Dit is een vorm van racisme tegen de europese blanke bevolking omdat blanke vrouwen specifiek de target zijn. De petitie vraagt om openheid hierover en heeft al meer dan 100.000 stemmen https://petition.parliament.uk/petitions/300239

2020-03-11