U, de petitionaris
Westerscheldetunnel

Een tolvrije Westerscheldetunnel

1.450 ondertekeningen

Er is onlangs een onderzoek afgerond dat een tolvrije Westerschelde tunnel veel voordelen heeft. Dit maakt onder andere Zeeland weer één geheel en versterkt de economie van zowel Zeeuws-Vlaanderen als Zeeland. Nu zijn veel Zeeuws-Vlamingen genoodzaakt alles te doen in België. Deze regio vervlaamst ook meer.

Petitie

Wij

Bewoners van Zeeland

 

constateren

  • Dat de tol ervoor zorgt dat minder mensen de Westerscheldetunnel willen nemen.

  • Nu zijn veel Zeeuws-Vlamingen genoodzaakt alles te doen in België. Deze regio vervlaamst.

  • Van een tolvrije tunnel gaan meer mensen gebruik maken; zo zullen Zeeuws-Vlamingen sneller naar midden Zeeland af reizen.

  • Dit maakt onder andere Zeeland weer één geheel en versterkt de economie van zowel Zeeuws-Vlaanderen als Zeeland.

  • Dat er meer toeristen komen.

 

en verzoeken

De Westerscheldetunnel tolvrij te maken.

Dit kan door schaduwtol

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Provincie Zeeland 
Petitieloket:
Einddatum:
31-12-2019 
Petitionaris:
Milan Mertens 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuwtjes

Bedankt! 1000 ondertekeningen!

Beste,

Jullie zijn allemaal bedankt voor de stormvloed aan ondertekeningen! Inmiddels hebben we de grens van maar liefst 1000 handtekeningen overschreden. Samen gaan we op weg naar een tolvrije Westerscheldetunnel die dan vooral de economie van Zeeuws-Vlaanderen weer een boost zal geven. Al weet ik niet bij hoeveel handtekeningen ik naar de provincie zal stappen. Nu al? Bij de 1500? Of de 2000? Of juist nog later? Je kan het me altijd laten weten. (E-mailadres = milanmertens2003@gmail.com). Dat deze tunnel tolvrij wordt is van groot belang! Studenten die teveel moeten betalen om heen en weer te reizen, mensen die hun familie aan de overkant willen bezoeken.

+Lees meer...

Iedereen moet zich blauw betalen aan de tunnel. Als je niet veel geld hebt is het al helemaal moeilijk. Dus vraag ik u: Deel alstublieft deze petitie met uw vrienden en familie zodat we samen nog meer ondertekeningen kunnen verkrijgen.!

Bedankt!

Milan

Graag nog uw aandacht voor de volgende twee petities:

Deze hebben misschien vrij weinig met een tolvrije Westerscheldetunnel te maken maar zijn deels van belang voor de Zeeuwse economie.

In Zeeland hebben we alleen de treinverbinding Vlissingen-Amsterdam Centraal. Mensen die naar andere plekken moeten moeten vaak te vaak overstappen. 1 keertje is natuurlijk geen moeite maar als je soms 3 tot 4 keer moet overstappen is het soms niet te doen of gewoon te duur. In deze petitie pleit ik voor o.a verbindingen naar Maastricht en Arnhem vanaf Vlissingen. Hoeft niet perse naar deze twee steden, als er maar betere verbindingen komen met de rest van Nederland o.a Zuid-Oost Nederland.

Hierin pleit Tim Sekac, geholpen door mij, voor meer treinsporen in Zeeland. Natuurlijk zijn niet alle verbindingen haalbaar maar zal super zijn als de trein langs de N57 Delft-Middelburg en de spoorlijnen in Zeeuws-Vlaanderen gerealiseerd wordt. Als alles gerealiseerd wordt is het al helemaal geweldig maar op sommige eilanden wonen er niet zoveel mensen. Dan zal het daar maar eerst onderzocht moeten worden of mensen er gebruik van zullen maken. In Zeeuws-Vlaanderen zullen er wel mensen gebruik van maken.

Bedankt voor uw aandacht voor deze twee petities en ik wens u nog een fijne dag.

Mvg,

Milan

09-03-2018