U, de petitionaris
Dji 0048 web

Een eigen moskee in Vathorst (Amersfoort)

1.205 ondertekeningen

Terwijl Amersfoort en de wijk Vathorst groeien, groeit de Islamitische gemeenschap mee. Momenteel is Vathorst uitgegroeid tot de grootste wijk van Amersfoort met een grote Islamitische gemeenschap die graag een moskee in de buurt heeft.

Petitie

Wij

Als Islamitische inwoners van Vathorst hebben wij gemerkt dat er veel behoefte is naar een eigen gebedshuis in de wijk Vathorst. De voornaamste reden is voor vele de grote afstand tot de overige gebedshuizen in Amersfoort.

 

constateren

Via verschillende wegen hebben wij als collectief de gemeente Amersfoort benaderd voor hulp bij het helpen vinden van een pand/ruimte die gehuurd kan worden voor de moslimgemeenschap als gebedshuis. Maar hebben helaas tot op heden nog geen hulp mogen ontvangen voor het vinden van een ruimte. Vandaar dat wij via deze petitie handtekeningen willen verzamelen zodat wij kunnen aan tonen hoe hoog de behoefte is voor de moslimgemeenschap om een eigen gebedshuis te krijgen.

 

en verzoeken

HIERBIJ ROEPEN WIJ DE HELE MOSLIMGEMEENSCHAP UIT VATHORST AMERSFOORT EN OMGEVING OP OM MEE TE HELPEN BIJ HET OPZETTEN VAN EEN NIEUWE MOSKEE IN DE WIJK VATHORST OM ZO DE MOSLIMSGEMEENSCHAP TE VOORZIEN VAN EEN EIGEN GEBEDSHUIS.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amersfoort 
Petitieloket:
Petitionaris:
Moskee Vathorst 

Geschiedenis

Ondertekeningen