You, the petitioner
Dji 0048 web

Een eigen moskee in Vathorst (Amersfoort)

1,162 signatures

Terwijl Amersfoort en de wijk Vathorst groeien, groeit de Islamitische gemeenschap mee. Momenteel is Vathorst uitgegroeid tot de grootste wijk van Amersfoort met een grote Islamitische gemeenschap die graag een moskee in de buurt heeft.

Petition

We

Als Islamitische inwoners van Vathorst hebben wij gemerkt dat er veel behoefte is naar een eigen gebedshuis in de wijk Vathorst. De voornaamste reden is voor vele de grote afstand tot de overige gebedshuizen in Amersfoort.

 

observe

Via verschillende wegen hebben wij als collectief de gemeente Amersfoort benaderd voor hulp bij het helpen vinden van een pand/ruimte die gehuurd kan worden voor de moslimgemeenschap als gebedshuis. Maar hebben helaas tot op heden nog geen hulp mogen ontvangen voor het vinden van een ruimte. Vandaar dat wij via deze petitie handtekeningen willen verzamelen zodat wij kunnen aan tonen hoe hoog de behoefte is voor de moslimgemeenschap om een eigen gebedshuis te krijgen.

 

and request

HIERBIJ ROEPEN WIJ DE HELE MOSLIMGEMEENSCHAP UIT VATHORST AMERSFOORT EN OMGEVING OP OM MEE TE HELPEN BIJ HET OPZETTEN VAN EEN NIEUWE MOSKEE IN DE WIJK VATHORST OM ZO DE MOSLIMSGEMEENSCHAP TE VOORZIEN VAN EEN EIGEN GEBEDSHUIS.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Amersfoort 
Petition desk:
Lead petitioner:
Moskee Vathorst 

History

Signatures