U, de petitionaris
20 kerkplein kerkstraat

Een autovrij Kerkplein

1.307 ondertekeningen

Na vernieuwing van het Kerkplein in Hoorn zijn de auto's die hier overheen rijden een doorn in het oog geworden en zonde van het mooie en rustige plein dat het kan zijn. Wij vinden dit na winkeltijden onnodig en het plein leent zich er dan perfect voor om horeca-plein te zijn.

Petitie

Wij

ondernemers, inwoners, bezoekers

 

constateren

  • Dat gemotoriseerde voertuigen geen toegevoegde waarde hebben op het vernieuwde Kerkplein in Hoorn.
  • Integendeel: het zorgt voor een onveilige situatie in het verkeer en voor voetgangers, terrasgangers en fietsers.
  • Automobilisten scheuren over de straat waar zij te gast horen te zijn en waar voetgangers mogen lopen.
  • Ook voor horecaondernemers is het een last omdat de onrust die het met zich mee brengt impact heeft op de sfeer op het terras en het plein.
  • Het Kerkplein is na de lock-down al een maand lang autovrij geweest en dit werkte prima! Niemand kan geloven dat er nu weer daadwerkelijk auto's mogen gaan rijden. Dit zou permanent dus ook moeten kunnen.

 

en verzoeken

Het plein doordeweeks na 18:00 en zaterdag en zondag (in ieder geval in de lente & zomer) geheel af te sluiten voor autoverkeer.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Hoorn 
Petitieloket:
Einddatum:
21-10-2020 
Petitionaris:
Myra Sanders 
Organisatie:
Horeca ondernemers Kerkplein: Ondernemers: Beiaard, Oranje binnen, 't Kroegie, Huis verloren, Las Fritas, Wout's beer house & Goos 

Geschiedenis

Ondertekeningen