You, the petitioner
20 kerkplein kerkstraat

Een autovrij Kerkplein

1,307 signatures

Na vernieuwing van het Kerkplein in Hoorn zijn de auto's die hier overheen rijden een doorn in het oog geworden en zonde van het mooie en rustige plein dat het kan zijn. Wij vinden dit na winkeltijden onnodig en het plein leent zich er dan perfect voor om horeca-plein te zijn.

Petition

We

ondernemers, inwoners, bezoekers

 

establish that:

  • Dat gemotoriseerde voertuigen geen toegevoegde waarde hebben op het vernieuwde Kerkplein in Hoorn.
  • Integendeel: het zorgt voor een onveilige situatie in het verkeer en voor voetgangers, terrasgangers en fietsers.
  • Automobilisten scheuren over de straat waar zij te gast horen te zijn en waar voetgangers mogen lopen.
  • Ook voor horecaondernemers is het een last omdat de onrust die het met zich mee brengt impact heeft op de sfeer op het terras en het plein.
  • Het Kerkplein is na de lock-down al een maand lang autovrij geweest en dit werkte prima! Niemand kan geloven dat er nu weer daadwerkelijk auto's mogen gaan rijden. Dit zou permanent dus ook moeten kunnen.

 

and request

Het plein doordeweeks na 18:00 en zaterdag en zondag (in ieder geval in de lente & zomer) geheel af te sluiten voor autoverkeer.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Hoorn 
Petition desk:
Closing date:
2020-10-21 
Lead petitioner:
Myra Sanders 
Organisation:
Horeca ondernemers Kerkplein: Ondernemers: Beiaard, Oranje binnen, 't Kroegie, Huis verloren, Las Fritas, Wout's beer house & Goos 

History

Signatures