U, de petitionaris
Whatsapp image 2021 03 05 at 14.27.00

Echt Bruisend

2.528 ondertekeningen

Wij gaan voor een terugkeer van een bruisend centrum in de kern van Echt.

*** LET OP: BEVESTIG UW STEM NA ONDERTEKENING PER EMAIL! ***

Petitie

Wij

gaan voor een terugkeer van een bruisend centrum in de kern van Echt!

 

constateren dat:

Helaas kunnen we constateren dat door een samenloop van omstandigheden de Stoba in 2019 haar deuren heeft moeten sluiten. Dit betekende de sluiting van de laatste grote uitgaansgelegenheid voor jongeren in Echt, en daarmee een terugval van de levendigheid van ons centrum. Om ervoor te zorgen dat dit centrum, en daarmee de gemeente Echt-Susteren, toekomstbestendig blijft, is het van cruciaal belang een horecagelegenheid te behouden waar jong en oud kan samenkomen. Daarom zijn wij tégen de grootschalige bouw van appartementen op de Bovenstestraat en vóór de terugkeer van horeca, zodat ons centrum weer bruisend wordt. Het kenmerkende Stoba pand zou met de nodige aandacht en steun weer kunnen opbloeien tot iets moois. Hiervoor is echter draagvlak vanuit de bevolking hard nodig!

 

en verzoeken

Wij zijn erg benieuwd naar de mening van inwoners in Echt, Susteren en omstreken inzake deze kwestie. Daarom verzoeken we iedereen die zich hierbij betrokken voelt een steentje bij te dragen aan de toekomst van Echt door deze petitie te tekenen. Laten we samen op weg gaan naar een bruisende kern in óns Echt!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Echt-Susteren 
Petitieloket:
Einddatum:
10-06-2021 
Petitionaris:
Echt Bruisend 
Organisatie:
Echt Bruisend 
Website:Geschiedenis

Ondertekeningen