You, the petitioner
Whatsapp image 2021 03 05 at 14.27.00

Echt Bruisend

2,528 signatures

Wij gaan voor een terugkeer van een bruisend centrum in de kern van Echt.

*** LET OP: BEVESTIG UW STEM NA ONDERTEKENING PER EMAIL! ***

Petition

We

gaan voor een terugkeer van een bruisend centrum in de kern van Echt!

 

observe

Helaas kunnen we constateren dat door een samenloop van omstandigheden de Stoba in 2019 haar deuren heeft moeten sluiten. Dit betekende de sluiting van de laatste grote uitgaansgelegenheid voor jongeren in Echt, en daarmee een terugval van de levendigheid van ons centrum. Om ervoor te zorgen dat dit centrum, en daarmee de gemeente Echt-Susteren, toekomstbestendig blijft, is het van cruciaal belang een horecagelegenheid te behouden waar jong en oud kan samenkomen. Daarom zijn wij tégen de grootschalige bouw van appartementen op de Bovenstestraat en vóór de terugkeer van horeca, zodat ons centrum weer bruisend wordt. Het kenmerkende Stoba pand zou met de nodige aandacht en steun weer kunnen opbloeien tot iets moois. Hiervoor is echter draagvlak vanuit de bevolking hard nodig!

 

and request

Wij zijn erg benieuwd naar de mening van inwoners in Echt, Susteren en omstreken inzake deze kwestie. Daarom verzoeken we iedereen die zich hierbij betrokken voelt een steentje bij te dragen aan de toekomst van Echt door deze petitie te tekenen. Laten we samen op weg gaan naar een bruisende kern in óns Echt!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Echt-Susteren 
Petition desk:
Closing date:
2021-06-10 
Lead petitioner:
Echt Bruisend 
Organisation:
Echt Bruisend 
Website:History

Signatures