U, de petitionaris

Drakenbootfestival moet in het Havenpark van Apeldoorn blijven

1.216 ondertekeningen

Al jaren is het Drakenbootfestival een begrip in Apeldoorn. Nu blijkt dat de gemeente Apeldoorn bouwplannen heeft op de locatie van het net ingerichte Havenpark! Hierdoor staat het Drakenbootfestival voor 2017 en daarna op losse schroeven.

Petitie

Wij

Wij willen graag dit unieke festival verbinden aan het centrum van Apeldoorn.

 

constateren dat:

Dat het Havenpark en de breedte van het kanaal aldaar bepalend zijn voor de locatiekeuze van het Drakenbootfestival. Als het Havenpark verdwijnt, is er geen ruimte meer voor alle deelnemers en de vele bezoekers aan dit evenement. Er worden suggesties gedaan om het evenement te verplaatsen naar het Zwitsalterrein. Die locatie is daar niet op ingericht en het kanaal is daar te smal om het evenement in de huidige vorm plaats te laten vinden. Daarnaast verliest het evenement zijn waarde en attractiviteit als deze buiten het centrum zou plaats vinden.

 

en verzoeken

De gemeente Apeldoorn om met een oplossing te komen om het Drakenbootfestival in de huidige vorm in te passen, zodat er gevaren kan worden op de huidige locatie en er plek blijft voor alle deelnemers en bezoekers!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Apeldoorn 
Petitieloket:
Einddatum:
29-02-2016 
Antwoord verwacht:
18-05-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Patrick Wever 

Geschiedenis

Ondertekeningen