You, the petitioner

Drakenbootfestival moet in het Havenpark van Apeldoorn blijven

1,216 signatures

Al jaren is het Drakenbootfestival een begrip in Apeldoorn. Nu blijkt dat de gemeente Apeldoorn bouwplannen heeft op de locatie van het net ingerichte Havenpark! Hierdoor staat het Drakenbootfestival voor 2017 en daarna op losse schroeven.

Petition

We

Wij willen graag dit unieke festival verbinden aan het centrum van Apeldoorn.

 

observe

Dat het Havenpark en de breedte van het kanaal aldaar bepalend zijn voor de locatiekeuze van het Drakenbootfestival. Als het Havenpark verdwijnt, is er geen ruimte meer voor alle deelnemers en de vele bezoekers aan dit evenement. Er worden suggesties gedaan om het evenement te verplaatsen naar het Zwitsalterrein. Die locatie is daar niet op ingericht en het kanaal is daar te smal om het evenement in de huidige vorm plaats te laten vinden. Daarnaast verliest het evenement zijn waarde en attractiviteit als deze buiten het centrum zou plaats vinden.

 

and request

De gemeente Apeldoorn om met een oplossing te komen om het Drakenbootfestival in de huidige vorm in te passen, zodat er gevaren kan worden op de huidige locatie en er plek blijft voor alle deelnemers en bezoekers!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Apeldoorn 
Petition desk:
Closing date:
2016-02-29 
Answer expected:
2016-05-18 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Patrick Wever 

History

Signatures