U, de petitionaris
Kwnu

Deelname NK, EK, WK 2021 voor BMX-amateurs

273 ondertekeningen

Helaas is er een grote groep (amateur) BMX'ers die wegens strikte hantering van de door de KNWU zelf opgestelde regels niet kunnen deelnemen aan het Nederlands, Europees en/of Wereldkampioenschap. Deze bijzondere tijd vraagt om soepel om te gaan met deze regels.

Petitie

Wij

leden van de KNWU of iedereen die vindt dat sporten voor iedereen is

 

constateren

  • dat de communicatie vanuit de KNWU naar haar verenigingen (BMX) en individuele leden onvoldoende is.
  • dit het bij en grote groep mis is gegaan: niet één sporter maar een grote groep van minimaal 30, in de leeftijd van 8 t/m 50+!
  • Er wordt gecommuniceerd vanuit een externe (commerciële) partij niet vanuit de bond zelf.
  • Door deze onduidelijkheid zijn er menselijke fouten gemaakt die heel hard wordt afgestraft!

 

en verzoeken

  • dat iedereen wordt toegelaten bij het NK, EK en/of WK ongeacht of zij op tijd een licentie of stuurbordnummer heeft aangevraagd of verkeerd of te laat hebben aangemeld voor de wedstrijd.

  • dat er geen maximum komt op het aantal toegelaten deelnemers ten aanzien van het EK en het maximum deelnemers wat is opgelegd vanuit de UCI wordt gehanteerd op 32 deelnemers per klasse zonder een beperking van 75% van het aantal licentiehouders.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
vereniging 
Petitieloket:
Einddatum:
15-09-2021 
Petitionaris:
Svenja de Groot 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Bijna 100 'handtekeningen'

Sinds de petitie online staat hebben we in een mum van tijd bijna 100 'handtekeningen', mooi om te zien dat wij niet de enige zijn die de BMX wereld een warm hart toedragen. Want ondanks een hele hoop bekende namen zie ik ook genoeg niet direct betrokkenen! De petitie zal dan ook zo spoedig mogelijk aan de KNWU worden overhandigd en hopelijk kunnen we zo (opnieuw) het gesprek aangaan en kan iedereen meedoen! .

17-06-2021