You, the petitioner
Kwnu

Deelname NK, EK, WK 2021 voor BMX-amateurs

273 signatures

Helaas is er een grote groep (amateur) BMX'ers die wegens strikte hantering van de door de KNWU zelf opgestelde regels niet kunnen deelnemen aan het Nederlands, Europees en/of Wereldkampioenschap. Deze bijzondere tijd vraagt om soepel om te gaan met deze regels.

Petition

We

leden van de KNWU of iedereen die vindt dat sporten voor iedereen is

 

observe

  • dat de communicatie vanuit de KNWU naar haar verenigingen (BMX) en individuele leden onvoldoende is.
  • dit het bij en grote groep mis is gegaan: niet één sporter maar een grote groep van minimaal 30, in de leeftijd van 8 t/m 50+!
  • Er wordt gecommuniceerd vanuit een externe (commerciële) partij niet vanuit de bond zelf.
  • Door deze onduidelijkheid zijn er menselijke fouten gemaakt die heel hard wordt afgestraft!

 

and request

  • dat iedereen wordt toegelaten bij het NK, EK en/of WK ongeacht of zij op tijd een licentie of stuurbordnummer heeft aangevraagd of verkeerd of te laat hebben aangemeld voor de wedstrijd.

  • dat er geen maximum komt op het aantal toegelaten deelnemers ten aanzien van het EK en het maximum deelnemers wat is opgelegd vanuit de UCI wordt gehanteerd op 32 deelnemers per klasse zonder een beperking van 75% van het aantal licentiehouders.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
vereniging 
Petition desk:
Closing date:
2021-09-15 
Lead petitioner:
Svenja de Groot 

History

Signatures

Updates

Bijna 100 'handtekeningen'

Sinds de petitie online staat hebben we in een mum van tijd bijna 100 'handtekeningen', mooi om te zien dat wij niet de enige zijn die de BMX wereld een warm hart toedragen. Want ondanks een hele hoop bekende namen zie ik ook genoeg niet direct betrokkenen! De petitie zal dan ook zo spoedig mogelijk aan de KNWU worden overhandigd en hopelijk kunnen we zo (opnieuw) het gesprek aangaan en kan iedereen meedoen! .

2021-06-17