U, de petitionaris
072e69d6 9076 4b13 a40f 13540d2a733e

De Schelft terug in Noordwijkerhout

3.473 ondertekeningen

De Schelft in Noordwijkerhout is op 14 november 2020 verwoest. 'Het kloppende hart van Noordwijkerhout, hier gebeurt het' zegt de burgemeester van Noordwijk. Sindsdien is het stil, heel stil. Maar wat blijkt, er heerst verdeeldheid binnen het college van B&W en gemeenteraad over een terugkeer van De Schelft.

Petitie

Wij

Inwoners van Noordwijkerhout

 

constateren dat:

  • Dat het college van B&W en de raad van de gemeente Noordwijk verdeeld blijken (zie afgewezen motie 14-04-2021) over een terugkeer van De Schelft in Noordwijkerhout.
  • Dit ondanks de woorden die de burgemeester zei net na de brand dat de Noordwijkerhouters ‘in het hart geraakt zijn’ en
  • ondanks dat 1.746 inwoners van Noordwijkerhout in een enquête hebben aangegeven De Schelft terug te willen op (het liefst) dezelfde locatie.

 

en verzoeken

daadwerkelijk te luisteren naar de behoefte van de inwoners van Noordwijkerhout. De Schelft komt terug in Noordwijkerhout op (het liefst) dezelfde locatie met dezelfde faciliteiten als voor de verwoestende brand.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Petitieloket:
Einddatum:
26-07-2021 
Petitionaris:
Inwoner Noordwijkerhout  

Geschiedenis

Ondertekeningen