You, the petitioner
072e69d6 9076 4b13 a40f 13540d2a733e

De Schelft terug in Noordwijkerhout

3,177 signatures

De Schelft in Noordwijkerhout is op 14 november 2020 verwoest. 'Het kloppende hart van Noordwijkerhout, hier gebeurt het' zegt de burgemeester van Noordwijk. Sindsdien is het stil, heel stil. Maar wat blijkt, er heerst verdeeldheid binnen het college van B&W en gemeenteraad over een terugkeer van De Schelft.

Petition

We

Inwoners van Noordwijkerhout

 

observe

  • Dat het college van B&W en de raad van de gemeente Noordwijk verdeeld blijken (zie afgewezen motie 14-04-2021) over een terugkeer van De Schelft in Noordwijkerhout.
  • Dit ondanks de woorden die de burgemeester zei net na de brand dat de Noordwijkerhouters ‘in het hart geraakt zijn’ en
  • ondanks dat 1.746 inwoners van Noordwijkerhout in een enquête hebben aangegeven De Schelft terug te willen op (het liefst) dezelfde locatie.

 

and request

daadwerkelijk te luisteren naar de behoefte van de inwoners van Noordwijkerhout. De Schelft komt terug in Noordwijkerhout op (het liefst) dezelfde locatie met dezelfde faciliteiten als voor de verwoestende brand.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Noordwijk 
Petition desk:
Lead petitioner:
Inwoner Noordwijkerhout  

History

Signatures