U, de petitionaris

BSO De Greiner sluit; vervangende BSO moet mogelijk gemaakt worden!

51 ondertekeningen

Teken nu en laat blijken dat geen BSO voor jouw kind(eren) een serieus probleem is! Samen staan we sterk! BSO Op Stoom - De Greiner sluit haar deuren en laat ons in de kou staan. Dit jaar nog willen we wethouders, schooldirecties en BSO partijen samenbrengen om tot een oplossing te komen.

Petitie

Wij

Ouders met één/meer kinderen gebruik makend van BSO Op Stoom - De Greiner

 

constateren

Dat er een acuut BSO probleem is. BSO De Greiner stopt per juli '20 én houdt schaarse huisvesting bezet én sluit onze kinderen uit voor nabije Op Stoom BSO locaties. Een toekomstig BSO gaand broertje/zusje leidt tot BSO splitsing voor kinderen uit één gezin. Andere BSO organisaties willen uitbreiden om onze kinderen op te vangen, maar kunnen geen huisvesting vinden. Een betaalbaar en betrouwbaar BSO alternatief wordt ons hiermee ontnomen!

 

en verzoeken

De gemeente Haarlem samen met de betrokken partijen (schooldirecties, betrokken BSO partijen waaronder Op Stoom) en een delegatie van de gedupeerde ouders (Actie comité Ouders BSO de Greiner) rond tafel te gaan zitten om ieder haar (deel)verantwoordelijkheid te laten nemen en samen tot een oplossing te komen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Haarlem 
Petitieloket:
Einddatum:
06-12-2019 
Petitionaris:
Wicher Hondelink 
Organisatie:
Actie comité Ouders BSO - De Greiner 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

BSO oplossing gesprek gaat plaatsvinden

Beste ondertekenaar van de petitie 'oplossing BSO de Greiner',

Hierbij een update betreffende het plan om met elkaar tot een oplossing te komen voor de sluiting van OpStoom de Greiner.

Het is gelukt om alle partijen rond de tafel te krijgen! Aanstaande vrijdag, 6 december, zal op het gemeentehuis een gesprek plaatsvinden tussen wethouder, schooldirecties, kinderopvang organisaties, waaronder OpStoom, en ouder delegatie.

+Lees meer...

Doel van het gesprek zal zijn om met elkaar tot een oplossing te komen. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de uitkomsten van dit gesprek!

Via deze weg willen wij tevens vragen om na te gaan of de petitie is ondertekend door beide ouders, als dit nog niet het geval is, kan dit nog gedaan worden tot donderdagavond 5 december 23:00 uur. We staan nu op 48 ondertekeningen, zou mooi zijn als we de 50 halen.

Met vriendelijke groeten,

Namens het Actiecomité Ouders BSO de Greiner,

Wicher Hondelink

04-12-2019