U, de petitionaris
Veronica inside

Boycot Oranje is censuur

4 ondertekeningen

De boycot van Veronica Inside door de Oranje selecties is ongefundeerd. Als vertegenwoordigende elftallen van Nederland dienen zij iedereen te vertegenwoordigen ongeacht ras, seksuele voorkeur, geloof of politieke overtuiging. Dat geldt ook voor de mening van Johan Derksen. Oranje gebruikt censuur.

Petitie

Wij

Verdedigers van het recht op vrijheid van meningsuiting

 

constateren

  • De afgekondigde boycot op basis van een toegestane meningsuiting van Johan Derksen door mensen die officieel Nederland vertegenwoordigen is censuur.
  • Als de spelers menen dat Derksen een wet heeft overtreden dan dienen zij juridische stappen te ondernemen.
  • Zolang Derksen echter niet veroordeeld is en zij namens een vertegenwoordigend elftal spreken hebben zij simpelweg het recht niet om een dergelijke boycot af te kondigen.

 

en verzoeken

De boycot dient per direct opgeheven te worden. De spelers hoeven het niet eens te zijn met Johan Derksen, maar ze mogen Veronica Inside niet de (pers)vrijheid ontnemen om vragen te stellen aan de nationale selecties.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
sportfederatie 
Petitieloket:
Petitionaris:
Dennis van der Pol 

Geschiedenis

Ondertekeningen