You, the petitioner
Veronica inside

Boycot Oranje is censuur

4 signatures

De boycot van Veronica Inside door de Oranje selecties is ongefundeerd. Als vertegenwoordigende elftallen van Nederland dienen zij iedereen te vertegenwoordigen ongeacht ras, seksuele voorkeur, geloof of politieke overtuiging. Dat geldt ook voor de mening van Johan Derksen. Oranje gebruikt censuur.

Petition

We

Verdedigers van het recht op vrijheid van meningsuiting

 

observe

  • De afgekondigde boycot op basis van een toegestane meningsuiting van Johan Derksen door mensen die officieel Nederland vertegenwoordigen is censuur.
  • Als de spelers menen dat Derksen een wet heeft overtreden dan dienen zij juridische stappen te ondernemen.
  • Zolang Derksen echter niet veroordeeld is en zij namens een vertegenwoordigend elftal spreken hebben zij simpelweg het recht niet om een dergelijke boycot af te kondigen.

 

and request

De boycot dient per direct opgeheven te worden. De spelers hoeven het niet eens te zijn met Johan Derksen, maar ze mogen Veronica Inside niet de (pers)vrijheid ontnemen om vragen te stellen aan de nationale selecties.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
sportfederatie 
Petition desk:
Lead petitioner:
Dennis van der Pol 

History

Signatures