U, de petitionaris
Markermeerzonnecentrale.nl

Bouw de MarkermeerZonnecentrale.nl

18 ondertekeningen

Een groeiende zonnecentrale op het Markermeer kan alle fossiele centrales van Nederland vervangen en vele andere nevenfuncties vervullen. TataSteel en datacentra kunnen direct bijdragen aan reductie van hun CO2-emissies, en drijvende woningen zijn goedkoop en snel gebouwd. De grond is van het Rijk dus men hoeft slechts te beslissen om te beginnen.

Petitie

Wij

Burgers van Nederland

 

constateren dat:

Dat een snelle toename van duurzame energie Nederland ten goede zal komen, maar op veel plaatsen op weerstand stuit, en dat het Markermeer als Rijksgrond nu weinig nut heeft, en er ruimte genoeg is voor een drijvende zonnecentrale van 350km2.

 

en verzoeken

Dat de politieke partijen zo snel mogelijk besluiten te beginnen met de aanleg van de MarkermeerZonnecentrale.nl zodat deze in de komende decennia meer energie, woningen, waterrecreatie en andere voordelen kan bieden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
21-05-2022 
Petitionaris:
Frits Rincker 
Organisatie:
Greencheck/Climatebabes 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen