U, de petitionaris
Bakeliet petitie

Behoud terrassen aan de Heemraadssingel in Rotterdam

5.381 ondertekeningen

De terrassen aan de Heemraadssingel van Café Steijn, Café Rijke & de Wit en Café Bakeliet bleken na een proefperiode tijdens de coronazomer van 2020 voor velen een absolute aanwinst te zijn voor het Middellandgebied èn groot-Rotterdam.

Petitie

Wij

bewoners, ondernemers en gebruikers van de stad die bij uitstek in ontwikkeling is

 

constateren dat:

  • dat als wij nu niet gezamenlijk in actie komen, onze zonnige terrassen in het nieuwe inrichtingsplan van de Heemraadssingel zullen verdwijnen.
  • mooie, kwalitatief hoogwaardige terrassen verhogen de verblijfskwaliteit van de stad en bevorderen daarnaast de gezelligheid, sociale cohesie en vooral de veiligheid van het gebied rond de Nieuwe Binnenweg en de Heemraadssingel

 

en verzoeken

dringend bij de ontwikkeling van het nieuwe inrichtingsplan van de Heemraadssingel de horecaondernemers met hun enthousiasme en kundigheid als vaste waarde mee te nemen in het nieuwe ontwerp. Laat ons elkaar blijven ontmoeten en houd de stad leefbaar!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Rotterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
01-06-2025 
Petitionaris:
Steijn de Wit Bakeliet 
Organisatie:
Bakeliet BV 

Geschiedenis

Ondertekeningen