You, the petitioner
Bakeliet petitie

Behoud terrassen aan de Heemraadssingel in Rotterdam

5,339 signatures

De terrassen aan de Heemraadssingel van Café Steijn, Café Rijke & de Wit en Café Bakeliet bleken na een proefperiode tijdens de coronazomer van 2020 voor velen een absolute aanwinst te zijn voor het Middellandgebied èn groot-Rotterdam.

Petition

We

bewoners, ondernemers en gebruikers van de stad die bij uitstek in ontwikkeling is

 

establish that:

  • dat als wij nu niet gezamenlijk in actie komen, onze zonnige terrassen in het nieuwe inrichtingsplan van de Heemraadssingel zullen verdwijnen.
  • mooie, kwalitatief hoogwaardige terrassen verhogen de verblijfskwaliteit van de stad en bevorderen daarnaast de gezelligheid, sociale cohesie en vooral de veiligheid van het gebied rond de Nieuwe Binnenweg en de Heemraadssingel

 

and request

dringend bij de ontwikkeling van het nieuwe inrichtingsplan van de Heemraadssingel de horecaondernemers met hun enthousiasme en kundigheid als vaste waarde mee te nemen in het nieuwe ontwerp. Laat ons elkaar blijven ontmoeten en houd de stad leefbaar!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Rotterdam 
Petition desk:
Closing date:
2025-06-01 
Lead petitioner:
Steijn de Wit Bakeliet 
Organisation:
Bakeliet BV 

History

Signatures