U, de petitionaris
Gabriel2

Behoud ouderenwoningen in Hoogkerk

417 ondertekeningen

Lentis is van plan twee ouderenwoningen in Hoogkerk te sluiten. Hiermee verdwijnt intensieve zorg voor demente ouderen in Hoogkerk. Wij vrezen dat op deze manier de zorg voor ouderen compleet verdwijnt. Wij roepen Dignis en de gemeente Groningen op de zorg in Hoogkerk te behouden.

Petitie

Wij

Bewoners van Hoogkerk

 

constateren dat:

  • Lentis is van plan om een aantal ouderenwoningen te sluiten

  • waarmee intensieve zorg voor demente ouderen uit Hoogkerk verdwijnt.

  • We vrezen dat de zorg voor ouderen in Hoogkerk hiermee verder afkalft en het aantal voorzieningen in de wijk zal afnemen.

 

en verzoeken

Lentis moet het besluit terugdraaien en inzetten op duurzame ouderenwoningen en verzorging in Hoogkerk. De gemeente moet Lentis hierop aanspreken en desgewenst financieren om zorg voor ouderen in Hoogkerk te behouden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Groningen 
Petitieloket:
Einddatum:
22-04-2018 
Petitionaris:
Harm Havinga 
Organisatie:
Vereniging Wijkraad Hoogkerk 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Vervolg handtekeningenactie

Samen met de online petitie heeft de handtekeningenactie ca. 1800 handtekeningen opgeleverd tegen de sluiting van beschermd wonen in Hoogkerk.

+Lees meer...

We willen deze handtekeningen op vrijdag 23 maart overhandigen aan de directie van Dignis. Hartelijk dank voor uw steun!

19-03-2018