You, the petitioner
Gabriel2

Behoud ouderenwoningen in Hoogkerk

417 signatures

Lentis is van plan twee ouderenwoningen in Hoogkerk te sluiten. Hiermee verdwijnt intensieve zorg voor demente ouderen in Hoogkerk. Wij vrezen dat op deze manier de zorg voor ouderen compleet verdwijnt. Wij roepen Dignis en de gemeente Groningen op de zorg in Hoogkerk te behouden.

Petition

We

Bewoners van Hoogkerk

 

establish that:

  • Lentis is van plan om een aantal ouderenwoningen te sluiten

  • waarmee intensieve zorg voor demente ouderen uit Hoogkerk verdwijnt.

  • We vrezen dat de zorg voor ouderen in Hoogkerk hiermee verder afkalft en het aantal voorzieningen in de wijk zal afnemen.

 

and request

Lentis moet het besluit terugdraaien en inzetten op duurzame ouderenwoningen en verzorging in Hoogkerk. De gemeente moet Lentis hierop aanspreken en desgewenst financieren om zorg voor ouderen in Hoogkerk te behouden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Groningen 
Petition desk:
Closing date:
2018-04-22 
Lead petitioner:
Harm Havinga 
Organisation:
Vereniging Wijkraad Hoogkerk 

History

Signatures

Updates

Vervolg handtekeningenactie

Samen met de online petitie heeft de handtekeningenactie ca. 1800 handtekeningen opgeleverd tegen de sluiting van beschermd wonen in Hoogkerk.

+Read more...

We willen deze handtekeningen op vrijdag 23 maart overhandigen aan de directie van Dignis. Hartelijk dank voor uw steun!

2018-03-19